Netim Review: voor- en nadelen die u moet overwegen voor SEO
Snelle Links

Gratis SEO-audit

Doorzoek de website voor technische problemen en ontvang een geprioriteerde takenlijst met gedetailleerde handleidingen voor het oplossen.

Sitechecker crozdesk rating Sitechecker crowd rating Sitechecker capterra rating
Sitechecker trusted company

Netim Review: voor- en nadelen die u moet overwegen voor SEO

Netim is een door ICANN geaccrediteerde domeinnaam registrar die zich richt op Europese extensies. Naast de domeinnaamregistratie service biedt het ook webhosting- en e-mail-oplossingen. Of u nu een persoonlijke, professionele website of een online winkel heeft – Netim heeft wat u te bieden heeft. Bovendien geeft het u controle over het dagelijkse beheer van uw hosting. Laten we dieper op de ins en outs in onze Netim webhosting review.

Netim Hosting Voordelen en nadelen

Voordelen nadelen
Snelheid en prestaties Verouderde interface
WordPress en PrestaShop ondersteuning Niet veel klanten Netim.com beoordelingen
Verbeterde beveiliging Verlengingsprijzen zijn niet goed beschreven
30 dagen geld-terug-garantie  
100% AVG-conformiteit  

 

Netim Hosting in het kort 

 

Uptime garantie 99,9%
Server responstijd 1100 ms
Klantenservice van maandag tot zaterdag

van 08.00 uur tot 18.00 uur CET/CEST.

Hosting plannen Web, e-mail-georiënteerde, WordPress, PrestaShop
CMS WordPress, PrestaShop
Bedieningspaneel Parallels Plesk
Features Het domein search tool, add-on services zoals premies DNS en domein privacy, gratis domeinnaam privacy
Server locaties Europa
Startprijs $ 1,50

Wanneer Netim Hosting gebruiken

Netim biedt een vlotte ervaring met competitieve prijzen. Ze bestaan ​​al 15 jaar en hebben een stevige reputatie op dit gebied. Ze hebben goede prijzen en veel speciale aanbiedingen, dus als hun hosting plannen en functies aan uw behoeften voldoen, aarzel dan niet om voor Netim te kiezen.

Wanneer Netim Hosting niet gebruiken

Netim heeft enkele nadelen, zoals een verouderde interface zonder gebruiksvriendelijke UX, waardoor het platform moeilijk te navigeren kan zijn. Soms kunnen er problemen zijn met de DNS-configuratie, het opzetten van een website en FTP-login. Bovendien ondersteunen ze hun klanten niet bij het ontwikkelen van websites.

Netim Hosting Prestaties

Alle Netim hosting aanbiedingen zijn inclusief SSD-schijfopslag. Deze schijven geven uw website een kortere toegangstijd en een hogere snelheid. Hun onbeperkte verkeer en de nieuwste versie van PHP met HTTP/2-ondersteuning maken de verwerking van uw gegevens efficiënter. Bovendien zorgt de Anycast DNS ervoor dat de prestaties van uw website hoog blijven, ongeacht op welke locatie u zich bevindt.

Resultaten van Netim Hosting Speed ​​Test

Om te zien hoe Netim hosting presteert, laten we hieronder de testresultaten zien van websites die bij deze hostingprovider worden gehost.

 

Test Gemiddelde laadtijd
GT Metrix 4s
5 Pingdom 3,5s
5 PageSpeed ​​Insights 4,9s

De gemiddelde snelheid is op de een of andere manier traag in vergelijking met het gemiddelde in de industrie. Als uw website echter niet veel gegevens verbruikt en niet veel bronnen bevat, is Netim een ​​goede keuze.

Netim Hosting Uptime Garanties

Er is geen officiële informatie over de uptime garantie van deze hosting provider. Volgens andere beoordelingen en rapporten waren er echter geen ernstige downtime-problemen met deze hostingprovider.

Netim Server Response Time

Netim server response time

Laten we de tool Bitcacha gebruiken om de server monitoring tijd te bekijken.

Zoals u kunt zien, zijn de prestaties van Netim snel. Het heeft een A-score volgens de analyse, wat een uitstekend resultaat is.

Netim Website Migratie

U kunt uw domein verhuizen met Netim. Hiervoor moet u de eigenaar zijn of namens de eigenaar handelen. De overdracht van registrar verandert niet automatisch van eigenaar, afhankelijk van het TLD. Ook moeten alle mogelijke beveiligingen tegen overdrachten (registrar-lock) worden uitgeschakeld. U kunt de overdracht bevestigen door de verlengingsprocedure te volgen. Op deze pagina kunt u uw domeinnaam valideren en verhuizen

Netim-hosting typen, functies en prijzen

Netim biedt vier hoofdtypen hosting, afhankelijk van het type website en de vereisten. Laten we ze allemaal eens bekijken.

Web Georiënteerde hosting

In dit geval heb je de keuze uit 5 soorten pakketten: lite, start, web+, mail+ en premium. Houd er rekening mee dat het Lite-pakket gratis wordt meegeleverd wanneer u een domeinnaam koopt bij Netim. 

Netim Web-oriented hosting
Netim web hosting prices

E-mail georiënteerde hosting

Netim biedt verschillende aanbiedingen die opslag combineren met het aantal beschikbare accounts. Een quotum van 100 GB wordt verdeeld over 50 e-mailadressen. Hun pakketten bevatten webhosting, opslagruimte en een SSL-certificaat om uw website veilig te houden. Als je meer ruimte nodig hebt, kun je altijd overstappen op het premium pakket dat 250 e-mailadressen, 500 GB opslagruimte en tot 30 websites en 300 GB schijfruimte biedt.

Netim Email-oriented hosting
Netim web hosting prices

WordPress Netim Hosting

U kunt uw website of blog maken met het meest populaire CMS. Er is geen technische kennis vereist, aangezien uw hosting voorgeïnstalleerd WordPress bevat en klaar is om live te gaan. Alle pakketten zijn inclusief 30 dagen geld-terug-garantie. Startpakket is geweldig voor een basiswebsite; het bevat één website, tien e-mailadressen en een database van 1 GB. Als u meer bronnen voor uw site nodig heeft, overweeg dan het Web+-pakket. Het bevat maximaal 10 websites, 100 GB schijfruimte, 2 GB per account en tien databases van 2 GB. Mail+ is de perfecte keuze voor een bedrijf met meerdere werknemers, aangezien het 50 e-mailadressen omvat. Meer prestaties nodig? Het premium-pakket wordt geleverd met 300 GB schijfruimte en 30 databases van 5 GB.

Presta Shop Hosting

Creëer eenvoudig uw online winkel met PrestaShop hosting. Presta Shop heeft een intuïtieve interface, zodat u zonder problemen uw winkel kunt ontwerpen en uw producten kunt verkopen. Je hebt hier geen technische vaardigheden voor nodig. Bovendien is Presta Shop al voorgeïnstalleerd en klaar voor gebruik met Presta Shop-hosting.

SSL-certificaten

Bescherm uw website en verbeter de veiligheid met SSL-certificaten. Netim biedt SSL-certificaten voor elke behoefte: van de Let’s Encrypt-certificaten die zijn inbegrepen bij de aankoop van elk domein tot DV (Domain Validation) of EV (Extended Valuation). Al hun SSL-certificaten zijn compatibel met alle browsers en beschermen uw website tegen malware of aanvallen.

Beveiliging

Netim biedt verbeterde beveiliging. Al hun hosting aanbiedingen bevatten Let’s Encrypt DV SSL-certificaten. Netim biedt ook optionele Sectigo-certificaten (voorheen Comodo) met verzekering op transacties en EV-certificaten (Extended Valuation).

Hun anti-DDoS-beveiliging en back-up systeem vormen een aanvulling op alle bovengenoemde functies. En tot slot, al uw gegevens worden gehost in Europa.

Klantenservice

Hun ondersteuningsteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden van maandag tot zaterdag en van 8u tot 18u CET/CEST. Alle aanvragen worden binnen vier werkuren in het Frans en Engels verwerkt.

 

Netim Hosting Quick Facts

Domeinverhuizing

Gratis kenmerkt

 

Configuratiescherm

E-mailaccounts

 

Bandbreedte

Webruimte

CDN

Verborgen kosten

Inbegrepen

Een domeinnaam, migratie, onbeperkte schijfruimte en bandbreedte

Parallels Plesk

Afhankelijk van het pakket

 

Onbeperkt

10GB voor het startersplan

Cloudflare

Nee

 

Netim Hosting Review: raden we het aan?

De prijzen van Netim zijn competitief. Het biedt ook de uitgebreide lijst met domeinextensies zoals .durban, wat een leuke toevoeging is aan nieuwe keuzes voor subdomeinen. Misschien is hun interface niet modern, maar ze bieden een naadloze ervaring en prestaties. Netim heeft ook een uitstekende zoekfunctie voor domeinen, zodat u de juiste naam voor uw site kunt vinden of met ideeën kunt komen wanneer u, uw gewenste domeinnaam niet kunt vinden. U kunt ook add-on-services aanvragen, zoals premiums DNS en domein privacy. Bovendien is gratis domeinnaam privacy met de volledige domeinnamen inbegrepen in de pakketten. Aarzel dus niet om Netim te proberen.

Netim Hosting Alternatieven

Hier zijn andere opties die u kunt vergelijken met Netim.

Bluehost – een van de grootste hostingproviders met snelle en betrouwbare prestaties.

Hostwinds – klantgerichte webhosting oplossingen met snelle servers en lage prijzen

DreamHost – WordPress- en webhosting services voor bedrijven van elke omvang

GreenGeeks – de toonaangevende milieuvriendelijke groene webhosting provider die de stroom die we verbruiken in de vorm omzet in het elektriciteitsnet van hernieuwbare energie.

Veelgestelde vragen over Netim

Biedt Netim een ​​doorverkoop programma aan?

Ja, u kunt eenvoudig reseller worden en hun domeinnamen, hostingdiensten en SSL-certificaten doorverkopen. U kunt hier meer lezen over deze mogelijkheden – https://www.netim.com/reseller/

Kan ik de aanbiedingen van Netim gemakkelijk vergelijken?

Ja, je kunt hier alle abonnementen en prijzen vergelijken – https://www.netim.com/products-services/comparative-chart/

Bieden ze een partnerprogramma aan?

Ja, ze hebben een partnerprogramma. Elke persoon die uw partner-ID invoert in een URL of HTML-formulier, ontvangt gedurende 30 dagen een cookie. Daarom worden alle aankopen automatisch aan uw account gekoppeld. U kunt uw partner-ID ook handmatig invoeren tijdens het bestelproces.

Hebben ze een geld-terug-garantie?

Ja, u kunt hun diensten 30 dagen testen en vervolgens uw geld terugkrijgen als u niet tevreden bent.

close