De bästa webbhotellrecensionerna från 2022
Snabba Länkar

Gratis SEO-revision

Sök igenom webbplatsen för tekniska problem och få en prioriterad att göra-lista med detaljerade guider om hur du åtgärdar.

Sitechecker crozdesk rating Sitechecker crowd rating Sitechecker capterra rating
Sitechecker trusted company

De bästa webbhotellrecensionerna från 2022

En stark onlinenärvaro är ett måste för alla moderna företag. Du måste leta efter de bästa värdsajterna för att ge din webbplats en säker fot. Men variationen av alternativ och erbjudanden kan vara överväldigande.
Vilken värd är dedikerad? Hur lång tid tar det för supporten att åtgärda ett problem? Kommer din webbplats att laddas snabbt? Hur mycket ska du betala?
Så, hur hittar man bästa webbhotell? Låt oss vara ärliga: det finns inget som passar alla. Svaret beror på dina behov och mål. Här är några rekommendationer för att välja en lämplig lösning.
Ännu mer än så har vi undersökt många webbhotellleverantörer och valt ut de bästa webbhotelltjänsterna. Ta en titt på våra instruktioner och webbhotellrecensioner – och du kommer sannolikt att hitta de bästa värdplanerna som passar dig.

Topp 7 webbhotell recensioner

 1. Bluehost – Bästa webbhotell för nybörjare
 2. Dreamhost – bästa webbhotell med månad-till-månad-planer
 3. HostGator – Bäst för magra/minimala behov
 4. Hostinger – Bästa billiga värdplanerna
 5. A2 Hosting – Bästa webbhotell för hastighet
 6. SiteGround – Bästa kundtjänst
 7. Inmotion – Bästa VPS-värd

Recensioner av de bästa webbhotellföretagen

#1 – Bluehost – Bäst för WordPress webbhotelllösning

Bluehost, som grundades 2003, är ett av de största webbhotellföretagen i världen. Antalet kunder uppgår till 2 miljoner. Denna leverantör listades bland de bästa värdleverantörerna av WordPress. Det är för närvarande det mest populära innehållshanteringssystemet, som används av mer än 1/3 av webbplatserna i världen.
Bluehost-planer inkluderar WordPress omedelbar installation. Vissa av dem har en rad verktyg för att underlätta att bygga en WordPress-webbplats. Dessutom kan ett internt team granska och överföra din WordPress-webbplats till Bluehost gratis.

Bluehost hosting prices
Bluehost webbhotell priser

Priset varierar från $2,65 per månad för grundläggande delad hosting till $39,95 för WP-alternativ med upp till 200 000 besökare per månad.
24/7 support är tillgänglig via livechatt, som är ganska lyhörd. Gratis automatisk säkerhetskopiering kommer med några av de dyrare planerna.

#2 – Dreamhost – Bästa webbhotell med månad-till-månad planer

Det är en av de äldsta värdtjänsterna, grundad 1996. Ändå bevisar Dreamhost att den snabbt kan anpassa sig till nya trender. Över 1,5 miljoner kunder litar på Dreamhost med sina webbplatser.

Dreamhost hosting plans
Dreamhost webbhotell priser

Priserna för delad värd och WordPress-värd börjar på $2,59 per månad för en 3-årsplan, medan dedikerad värd kostar dig minst $169. Observera att om du inte känner för att binda dig till ett så långt kontrakt kan du välja en månadsplan. Sådana alternativ är dyrare men är fortfarande relativt prisvärda, från 4,95 USD/månad.

Några fördelar och funktioner med Dreamhost inkluderar:

 • en gratis domän;
 • obegränsad trafik;
 • enkel WordPress-installation;
 • 97-dagars pengarna-tillbaka-garanti på delad värd, en 30-dagars garanti för andra värdtyper;
 • e-postvärd med 25 GB lagringsutrymme som standard och e-postsynkronisering mellan dator och mobil;
 • 24/7 support.

#3 – HostGator – Bästa webbhotellleverantören för magra/minimala behov

Hostgator är ganska populärt bland bloggare och nystartade företag. Det erbjuder ett av de mest prisvärda sätten att få din blogg eller webbplats igång. Bland webbhotelltjänster finns det också möjlighet att bygga webbplatser. Den billigaste värdplanen kostar dig bara 2,75 USD/månad. Listan över erbjudna funktioner kan verka relativt blygsam, men den är mer än tillräcklig för en nybörjare.

Hostgator hosting options
Hostgator webbhotell priser

Alla paket erbjuder obegränsad bandbredd, 99,9 % drifttidsgaranti och 24/7 support via telefonlinje eller livechatt. Skulle kunderna få problem med drifttiden får de en månads kredit.

De oerfarna användarna kan använda en enorm databas för att svara på sina frågor. Steg-för-steg-instruktioner säkerställer att du kan göra allt på egen hand.

#4 – Hostinger – Bästa billiga värdplanerna för ditt företag

Hostinger, med sina häpnadsväckande 29 miljoner användare, är bland de mest framstående leverantörerna av gratis webbplatsvärdar. Dess betalda planer börjar så lågt som $0,99/månad. Visst, du får några grundläggande funktioner för det priset. Ändå kan det vara tillräckligt för vissa små projekt. Om det inte räcker – de andra paketen är också relativt billiga.

Bästa webbhotellleverantör - Hostinger

Leverantören erbjuder inte dedikerad värd. Ändå är dess bästa virtuella privata server vps-planer tillräckligt avancerade för att tillfredsställa alla företag med små till medelstora webbplatser. Dessutom har Hostinger några molnvärdplaner, från $9,99 per månad.

Det professionella stödet är tillgängligt 24/7. Alla paket inkluderar dagliga backuper, vilket innebär att du alltid har en plan B.

#5 – A2 Hosting – Bästa värdalternativet för hastighets- och drifttidsgarantier

A2 Hosting är känt för sin laddningstid. Det senaste testet avslöjar att det är något mer än 300 ms, vilket är ett utmärkt resultat. Webbhotellet erbjuder en Turbo Boost-funktion, som lovar upp till 20 gånger snabbare laddningar.

Den hastigheten kommer med tillförlitlighet. Den genomsnittliga drifttiden är 99,98 %, vilket överträffar industristandarder.

Leverantören erbjuder delad värd för Windows och Linux. Det senare är vanligare, speciellt för enkla webblösningar. Kunderna får en gratis webbplatsmigrering. En kund kan installera WordPress kan med ett klick.

A2 Hosting web host
A2 Priser för hosting av webbhotell

Nuvarande priser börjar så lågt som $1,99 i månaden för delad hosting. Man kan nå supporten när som helst. Dessutom inkluderar alla dedikerade serverplaner prioriterat stöd. Du får också en pengarna-tillbaka-garanti när som helst.

#6 – SiteGround – Bästa värdpaket för kundtjänst

SiteGround utformar sina planer för att passa företag av alla storlekar. Bland dess utmärkande egenskaper är verktyget för automatisk skalning. Det låter dig lägga till fler resurser under trafikstopp automatiskt.

SiteGround låter dig överföra från din nuvarande leverantör på någon av dess planer gratis. Automatiserade dagliga säkerhetskopieringar kommer också att vara praktiska i händelse av en nödsituation.

SiteGround hosting provider
SiteGround webbhotell priser

Leverantören visar sig vara pålitlig; nära 99,9 drifttid. Dessutom är det bland de bästa webbhotellföretagen genom laddningshastighet.

Men det mest anmärkningsvärda är SiteGrounds kundvård. Det är det som gör det till en av de bästa värdtjänsterna. Deras support syftar till 90 % upplösning vid första kontakt. Med andra ord, nio gånger av tio kommer ditt problem att lösas nästan omedelbart.

#7 – InMotion – Bästa VPS-värdtjänster

Dina ambitiösa planer kräver att din webbplats är skalbar? InMotion är ett utmärkt val för dig. Dess VPS-värdplaner inkluderar minst 75 GB diskutrymme och 4 TB månatlig trafik, vilket är ganska anmärkningsvärt.

Det billigaste delade värdpaketet kommer att kosta dig minst $2,49 per månad. VPS-värdpriser börjar från $17,99. Många paket har en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Det ger dig tillräckligt med tid för att avgöra om leverantören passar dig.

Inmotion hosting services
Inmotion hosting prices

InMotion är mycket noga med sin kundsupport, som är tillgänglig 24/7. Anställda får arbeta med kunder först efter 160+ timmars intern utbildning.

In the table below you can find the list of the best website hosting providers with the main web hosting features and choose the best deals:

Web Hosting
Server location
Server location is the location of the data centre where your website is hosted. This location can be anywhere in the world irrespective of where you are based.
Hosting plans
Different types of website need different types of hosting, so we’ve shown you which web hosting services provide which types.
Customers
Storage
Storage is to do with how much content your website needs to hold.
Control
Dashboard used by hosting providers. You can manage your site’s hosting through the type of dashboard.
Pricing / mo (starting at)
Trial
Bluehost.com
Review
USAShared, WordPress, VPS, Dedicated, Managed WordPress2.000.00050 GBcPanel, Custom built$3.9530 Days
Siteground.com
Review
USA, United Kingdom, Netherlands, SingaporeShared, VPS, Dedicated, Green, Reseller, WordPress, Web, WordPress, WooCommerce, Cloud1.700.00020 GBCustom$3.9530 Days
A2hosting.com
Review
USA, Netherlands, SingaporeShared, WordPress, Reseller, VPS, cloud, Dedicated server, Email200.000200.000UnlimitedcPanel$4.9030 Days
Inmotionhosting.com
Review
USAShared, VPS, Dedicated, WordPress320.000UnlimitedcPanelcPanel$4.9990 days
Hostinger.com
Review
USA, Europe, United Kingdom, Netherlands, Singapore, BrazilShared, Cloud, WordPress, VPS, Minecraft, Windows29.000.000UnlimitedhPanel, Custom-built$3.9930 Days
Hostgator.com
Review
USAShared hosting, Website builder, WordPress hosting, VPS hosting, Dedicated hostingNo dataUnlimitedCPanel$2.7545 days
Dreamhost.com
Review
USAShared, WordPress, VPS, cloud, dedicated, managedNo dataUnlimitedCustom$2.5914 days
Whc.ca
Review
CanadaWeb hosting, Cloud Servers, Dedicated Servers, WordPress hosting25.000UnlimitedcPanel$3.8930 Days
Tmdhosting.com
Review
USA, United Kingdom, Netherlands, Singapore, JapanShared, WordPress, Dedicated, VPS12.000UnlimitedcPanel$5.9560 Days
Justhost.com
Review
USAShared, VPS, Dedicated server1.000.000UnlimitedcPanel$3.3830 Days
Liquidweb.com
Review
USA, Europe, NetherlandsVPS, WordPress, cloud, dedicated, WooCommerce30.00050 GB SSDCustom$15-
Interserver.net
Review
USAVPS, Dedicated, WordPress50.000UnlimitedcPanel, Direct Admin, Plesk, Custom panel$4.2030 Days
Hostmonster.com
Review
USAShared, VPS, and Dedicated Hosting1.700.000UnlimitedcPanel$8.4530 Days
Netim.com
Review
EuropeWeb, Email-oriented, WordPress, PrestaShop30.000UnlimitedParallels Plesk$7.45-
Domain.com
Review
USAWeb hosting plans, WordPress, Shared, Dedicated, Email10.000UnlimitedcPanel$3.75-
Canadianwebhosting.com
Review
CanadaShared Hosting, Cloud Hosting, Managed WordPress, VPS Hosting, Dedicated Servers100.0001 GBcPanel$3.9560 days
Hostupon.com
Review
CanadaShared, WordPress, VPS, dedicated servers, reseller, cloud10.000UnlimitedcPanel$9.9530 Days
Milesweb.com
Review
USA, India, United KingdomShared, WordPress, Reseller, VPS, Dedicated server, Cloud10.0001 GBcPanel, Plesk$0.60-
Greengeeks.com
Review
USA, Canada, NetherlandsShared, VPS, Dedicated, Green, Reseller, WordPress40.000UnlimitedcPanel$3.9530 Days
Fastwebhost.com
Review
USA, Germany, India, Netherlands, ChinaWeb hosting, VPS, Dedicated servers, Domains30.00020 GBcPanel$2.9530 Days
Resellerclub.com
Reviews
USA, India, United KingdomShared, WordPress, Reseller, VPS, Dedicated200.000UnlimitedcPanel, Plesk, WHM$1.35-
Ipage.com
Review
USADedicated hosting, VPS, and WordPress hosting1.000.000Unlimitedvdeck, cPanel$2.4930 Days
Exabytes.com
Review
USA, Singapore, AsiaWeb hosting, Email, WordPress, Cloud SSD VPS100.0001 GBcPanel,Plesk$1-
Mochahost.com
Review
USAShared, WordPress, VPS, dedicated, reseller500.000UnlimitedcPanel$1.95180 days
Webhostingpad.com
ReviewUSA
USAWebsite, WordPress, VPS100.000UnlimitedcPanel$3.99-
Scalahosting.com
Review
USA, EuropeWeb hosting, WordPress, VPS50.000UnlimitedcPanel, SPanel$3.95-
Webhostinghub.com
Review
USAWeb40.000UnlimitedcPanel$4.9990 Days
Cloudways.com
Review
USA, Germany, SingaporeDigital Ocean, Linode, Vultr, AWS, Google Cloud12.500xxin-house$103 days
Eukhost.com
Review
Europe, United KingdomWeb hosting, Email, VPS, Cloud, Dedicated35.000UnlimitedcPanel, Plesk$4.44-
Ovh.com
Review
Poland, USA, Germany, France, Canada, Australia, United Kingdom, SingaporePrivate/Public Cloud, CMS-optimised, Dedicated Servers, VPS, Hosted Email Exchange1.300.000UnlimitedcPanel, Plesk$3.99-
Webhosting.uk.com
Review
United KingdomWeb, Email, Reseller, WordPress, VPS25.0005 GBPlesk, cPanel$3.32-
Netfirms.com
Review
USAShared hosting1.200.000UnlimitedCustom built$4.45-
Namecheap.com
Review
Europe, United KingdomShared, WordPress, Reseller, VPS, Dedicated3.000.000UnlimitedcPanel$2.8814 Days
WPX.net
Review
Australia, United Kingdom, USAWordPress Business, Professional, EliteNo dataUp to 40 GBCustom built$20.832 Month
Uscreen.tv
Review
USAVideo Hosting11.000Up to 7500 minutesCustom$4914 days
Nexcess.net
Review
USA, United Kingdom, AustraliaMagento hosting, WooCommerce hosting, WordPress hosting, Cloud hosting, Enterprise hosting45.000Up to 800 GBSiteWorx$19No data
Muvi.com
Review
All around the worldVideo HostingNo dataUp to 5 TBCustom$1914 days
KnownHost.com
Review
USA, EuropeWeb Hosting, WordPress Hosting, VPS Hosting, Dedicated Server HostingNo dataUp to 300 GBcPanel$3.4730 day
Kinsta.com
Review
24 server locations worldwideWordpress Starter, Pro, Business 1, Business 2, Business 3, Business 4, Entrepreneur 1, Entrepreneur 2, Entrepreneur 3, Entrepreneur 4No dataUp to 250 GBcPanel$30-
Hostwinds.com
Review
Seattle, Amsterdam, DallasShared, Business, Reseller, White labelNo dataUnlimitedCustom$5.24-
Gameservers.com
Review
WorldwideVentrilo, Teamspeak 3, and Mumble500.00010 TBCustom$69.99No data
Mediatemple.net
Review
USAShared, WordPress, VPS125.00020 GBCustom-built$20-
One.com
Review
USA, SwedenWeb hosting, WordPress, Email1.500.00025 GBcPanel$2.45-
Godaddy.com
Review
USA, Canada, Australia, IndiaWeb, VPS, Dedicated, Windows17.000.000UnlimitedcPanel, Plesk 12, Custom-built$9.3930 Days
Gandi.net
Review
France, EuropeDedicated, WordPress, PrestaShop, Cloud Servers30.000UnlimitedcPanel$4-
Scaleway.com
Review
USAWeb and Cloud hosting10.000UnlimitedcPanel$1.99-
Iweb.com
Review
USA, Canada, United Kingdom, Netherlands, Singapore, ChinaDedicated, Cloud100.0001000 GBParallels Plesk, cPanel$105-
Ionos.com
Review
Spain, USA, France, Europe, United Kingdom, NetherlandsWeb hosting, WordPress Hosting, ASP.Net hosting, Web hosting for agencies, WordPress Pro, Dedicated hosting, VPS hosting15.000.000100 GBCustom built$1-
Easyspace.com
Review
United KingdomDedicated WordPress Hosting, Shared hosting, VPS300.00010 GBPlesk, cPanel$4.8-
Midphase.com
Review
USAShared, VPS, Cloud, and Dedicated120.000UnlimitedcPanel$3.4830 Days
Fatcow.com
Review
USAShared, WordPress, VPS, dedicated100.000Unlimitedvdeck, Custom built$4.0830 Days
Startlogic.com
Review
USAShared Web Hosting50.000UnlimitedcPanel$5.9930 Days
Server4you.com
Review
GermanyDedicated, Virtual Dedicated, Virtual10.00020 GBcPanel$5-
Wix.com
Review
USA, EuropeWebsite (Connect Domain, Combo, Unlimited, VIP), Business & eCommerce (Business Basic, Business Limited, Business VIP)120,000,000Up to 50 GBCustom built$4.5014 days
Selectel.ru
Review
RussiaDedicated and Cloud hosting10.000UnlimitedISP Manager, Custom-built$2.59-
WPEngine.com
Review
North America, Europe, Asia/PacificWordPressNo dataUp to 50 GBCustom built$25.0060 Day
Vidyard.com
Review
USAVideo HostingNo dataUnlimitedCustom$0-
Jetpack.com
Review
228 server locationsSecurity Real-time, Back-up Real-time, Scan, Anti-spam, CRM, Site SearchNo dataNo dataPlesk$7.9514 days
Servermania.com
Review
USA, Canada, NetherlandsDedicated, Hybrid, Cloud8000250 GBcPanel$5-
Hostpapa.com
Review
CanadaWeb hosting, Online store, WordPress hosting, VPS hosting, Reseller hosting, PapaCare+150.000UnlimitedcPanel$4.9530 Days
UltaHost.com
Review
Frankfurt (Germany), Dallas (USA), New York (USA), Los Angeles (USA) Toronto (CA), Amsterdam (NL)Shared, WordPress, VPS, Windows, Dedicated, Managed WordPress49K50Gb NVMEcPanel$2.9030 Days
No matches

Hur man väljer de bästa webbhotelltjänsterna?

Det finns flera avgörande egenskaper du bör tänka på innan du bestämmer dig. Bästa webbhotellleverantörer har otroligt få problem med drifttid eller webbläsningshastigheten.

Dessutom erbjuder toppvärdföretag utmärkt kundsupport inklusive telefonsupport, pengarna tillbaka-garanti och hanterar trafiktoppar effektivt. Dessutom kommer allt detta till ett rimligt pris. Du kan också läsa kundrecensioner om de bästa webbhotelltjänsterna med dess fördelar och välja de bästa värdalternativen. Låt oss titta närmare på var och en av dessa aspekter.

Värdfaktor #1 – Tillförlitlighet i drifttid

Det är ingen bra att ha en webbplats som ofta ligger nere. Användare som står inför en tom skärm, 500-fel eller avbrott kommer att bli frustrerade. Webbplatsrankningen kommer också att bli lidande. Eftersom tävlingen verkligen är utmanande bör 99,5 % drifttid vara ditt mål.

Lyckligtvis garanterar de bästa webbhotellföretagen år 2020 att sådana tillfällen är sällsynta. Och om något händer får du ersättning från din leverantör.

Användbart tips: om du inte är säker på att en webbplats är nere, använd vårt verktyg för nedladdning av webbplatsen.

Värdfaktor #2 – Laddningshastighet

En webbplats som laddas i snigelfart kommer säkert att göra dina kunder galna. Utan tvekan lider rankingen också. Vilka webbvärdleverantörer du än väljer bör de garantera en bra webbladdningshastighet.

Definitionen av “bra” kan variera beroende på ditt företags behov. När ditt företag växer kan dess webbplats bli mer komplex. Så det kommer att behöva ännu bättre hastighetsresultat.

För att kontrollera hastigheten på din webbplats, använd vår Webbplatshastighetstest.

Värdfaktor #3 – Kundtjänst

Oavsett hur pålitlig din leverantör är, kommer du någon gång att möta problem. De kan till och med vara av dig själv. Det är det ögonblick då en smidig kundservice dygnet runt är en välsignelse. De bästa värdleverantörerna ger support via olika kanaler, inklusive en livechatt eller en telefon.

Ett pålitligt supportteam kommer förmodligen att ha en fullständig säkerhetskopia av din webbplats för att rädda dig i de mest desperata situationerna.

Värdfaktor #4 – Pris

Eftersom webbplatserna finns i alla former och storlekar kan priserna på webbhotell variera. Det finns faktiskt några gratisalternativ. Men “gratis” erbjudanden kommer alltid med strikta begränsningar. Vissa grundläggande webbhotell planer kan börja så lågt som $1 eller ännu mindre.

Det är upp till dig att bestämma om ditt företag behöver betala $1, $10 eller $100 per månad för webbhotell. Men kom ihåg: högre priser betyder inte alltid bättre kvalitet. Kanske behöver din webbplats inte ett snyggt värdtjänstpaket med många alternativ som du aldrig kommer att använda.

Om du letar efter några enkla och billiga alternativ, kolla in de bästa billiga värdleverantörerna Bästa billiga värdleverantörer

Värdfaktor #5 – Trafikvolym

Att vara värd för en webbplats med 300 besökare per månad är en sak – men 30 000 besökare är en helt annan. Att titta på stora mediefiler ökar också mängden trafik som passerar genom din plattform.

Små företag kan nöja sig med 10 GB per månad. Men för vissa organisationer, som förväntar sig många besökare och multimedia på sina webbplatser, skulle 150 GB vara ett att föredra.

Observera att du kan få trafikstatistiken med hjälp av Webbplats trafikkontroll

Vilken typ av webbhotell passar dig?

Mångfalden av sådana tjänster kan verka skrämmande. Det finns dock flera vanligaste typer av webbhotell. Den största skillnaden mellan dem är att allokera resurser för din webbplats, flexibilitet, skalbarhet och kostnad. Var och en av dessa typer har sina för- och nackdelar.

Delad värdtjänst

Som namnet antyder, i det här fallet delar din webbplats samma server med många andra webbplatser. Det är en lämplig lösning för nybörjare med högst 1 500 dagliga besökare och grundläggande krav. En uppenbar fördel med delad hosting är ett lägre pris.

Du kan få igång din webbplats på nolltid. Men dessa proffs kommer med delade resurser, vilket begränsar laddningshastighet och utrymme. Och när någon webbplats på servrarna får en plötslig trafikökning, kan dess “grannar” lida ett tag tills leverantören löser det.

Kolla in de bästa delade webbplatsvärdleverantörerna.

VPS webbhotell

Det är en nivå upp från delad värd. Flera webbplatser delar samma utrymme, men var och en av dem har en tilldelad sektion. Upp till 15 000 dagliga användare kan besöka din webbplats utan att skada dess prestanda. Det är en mer skalbar och flexibel typ av webbhotell.

Men om du behöver en stor, komplex webbplats eller planerar några ambitiösa marknadsföringskampanjer är VPS inte ett långsiktigt alternativ.

Ta en titt på de bästa VPS webbhotellföretagen.

Dedikerade webbvärdar

Din webbplats får en hel fysisk server. Eftersom du inte delar resurser finns det inga hastighets- eller lagringsbegränsningar. Du kan utveckla din webbplats och konfigurera servern på vilket sätt du vill.

Det är det mest pålitliga alternativet för topplösningar – men också det dyraste. Dessutom behöver du en professionell för att underhålla och hantera servern.

Här är några förslag på billigt dedikerat webbhotell.

Best web hosting FAQ

Find out about the types of web hosting and hosting factors from this article. Then evaluate your business’s needs. You can find the list of the top 7 web hosting providers above. Besides, taking into account the popularity of WordPress, we’ve researched the Best WordPress Hosting Providers. Thus, you’ll be able to find the best hosting for this content management system.

The price of hosting depends on your web site requirements. Basic shared hosting plans may cost as little as $0.5 a month. Simultaneously, a monthly fee for some

 

Jämförelser av leverantörer av webbhotell

Vi hoppas att våra bästa recensioner av webbhotellföretag hjälper dig att bestämma dig. Men vad händer om du är i ett dödläge och försöker välja mellan två alternativ? Vi kanske har precis rätt analys för att rädda dig från obeslutsamhetens tortyr.

Våra experter gör jämförelser av två eller flera värdleverantörer mot varandra. Sedan beskriver vi resultatet i en artikel. Vi påpekar varje leverantörs för- och nackdelar, med tanke på nyckelaspekter. I slutändan föreslår vi de bästa värdföretagen för specifika typer av webbplatser. Ta en titt på några jämförelser av webbhotell som vi redan har gjort:

Användbara värd- och SEO-verktyg

Kolla in några instrument du kan använda för att hitta det bästa webbhotellet eller för sökmotoroptimering:

 • Hosting Checker - Ta reda på värd för webbplatsen och var den finns med hjälp av SEO-verktyget;
 • Webbplats nere - Kontrollera om en webbplats verkligen är nere för alla eller om det bara är du som har problem med att ladda den;
 • Hastighetstest - Ta reda på laddningshastigheten för en specifik sida och få förslag på hur du kan förbättra den;
 • Förfallna domänkontroller - Kontrollera om en domän har upphört att gälla och tillgänglig för försäljning;
 • Webbplatssäkerhet - Kontrollera om webbplatsen är listad som misstänkt;
 • Domäntillgänglighet - Sök efter tillgängliga domännamn.

premiumpaket kan nå ett par hundra USD och mer.

Bandwidth is the monthly amount of data that can be transferred to and from your web server. The bandwidth you need depends on your web page size, the expected number of visitors, and the number of pages they visit.

close